De kleur van de signature van de luxe bril te Marcus

Wat denk je dat je doet als je Zwitserland bent?
Je herinnert je een Zwitserse klok die leeft en de verfijning van de ambachtslieden ademt.
Als je de luxe wilt hebben om je hele leven een luxe Swiss-klok te houden,
met hem, met de essentie van Iware
Ervaar de Zwitserse luxebril Te Marcus Marie-Anfeld.
Van klassieke goudsmids tot innovatieve brillenfabrikanten
merkverhaal
Marucus Mariann Pelt, een ervaren goudsmid en juwelier, besluit in februari 1992 zijn eigen goudsmid Atlière te openen in het oude centrum van Brig, een klein ballet-alpine dorp aan de voet van de Simpleon Pass
Daarna begon het in intensieve sieradenproductie al snel te verrijken met aangepaste brilte.
Op dit moment werd de eerste titaniumbril op de markt gebracht en op dat moment werd deze uitsluitend in Japan geproduceerd.
Metaaltitanium was licht als aluminium, stalen als een harde, auteursextremistische productkenmerken, maar het was moeilijk te vervormen en te verwerken. Maar Marucus Marianfeld was ervan overtuigd dat het materiaal een grote toekomst zou hebben in de brilindustrie en hij heeft veel problemen opgelost.
Het resultaat was dat de Japanners de Marucus Marie-Anfeld met titaniumlegeringen van de hoogste kwaliteit grondstoffen leverden.
De nieuwste technologie en de combinatie van natuurlijke producten zoals de Indiase buffelhoorn en geavanceerde materialen zoals koolstof garanderen de originaliteit van een 100 procent handgemaakt frame en vandaag is de luxe briljante Zwitserse Marukus Marie-Anfeld een 레플리카 innovatief product dat wereldwijd succes heeft.
Op basis van het feit dat de perfecte service de basis is voor merksucces, opende het in december 2018 zijn eigen showroom in Chermat, een toeristisch centrum van het Marucus Marie-Anfeld-ballet.
Een unieke productiemethode voor de Zwitserse Alpen
In het midden van de ballet Alpen is de enige Zwitserse fabrikant van brillen.
Opgericht in 1992 door Carolyn en Maricus Mariene Pelt, produceert het een verzameling brillen van het middengedeelte tot het bovenste deel, een frame van edele metalen, in een team van werknemers. Materialen zoals titanium, Indiase buffelhoorns, magnesium, glasvezel en koolstof vormen de grondstof van de bril.
De modernste vijf-as techniek ondersteunt het originele ambacht dat is uitgevoerd. De goudsmid en horlogemakers hebben expertise om hoogwaardige producten te produceren met 100% handmatige productie in Zwitserland.
Ik denk dat het de meest eenvoudige lijn is die de schoonheid van de wereld illustreert. De nauwgezette Zwitserse topvaardigheden
Marcus Marie-Anfeld Eyware is de meest geliefde van de eyware.
Het is een nette, zachte ronde shape, het is goed voor iedereen, zowel mannen als vrouwen.
Het Creative A-model, dat de presentatie van minimalisme toont, heeft geen onnodige elementen
Het is net een bundel tekeningen gemaakt door een lijn te trekken met een potlood dat heel dun op een wit papier is geplakt.
Omdat het is gemaakt met een PVD-coatingtechniek die gebruikmaakt van de natuurlijke materialen die uniek zijn voor Marcus Marianfeld, is de uitmuntende duurzaamheid en de zilverachtige elegantie die voortkomt uit de textuur van de glans een onveranderlijke nobelheid in de loop van de tijd.
De neussteun is een natuurlijk vriendelijk materiaal dat geen allergie veroorzaakt, omdat het is gemaakt van natuurlijke buffelhoorns.
De waarde van de Zwitserse luxe brilglazen, niet alleen in uiterlijke schoonheid, maar ook in materiaal of functionaliteit.
De bril van de Zwitserse luxebrilbril Te Marcus Marieanfeld is allemaal gemaakt van Pure Titanium.
Op basis van de beste geraffineerde materialen die alleen zuiver titanium gebruiken, wordt een dunne, slank nette creatieve A-lijn gecreëerd door de delicate aanraking van de ambachtsman Marcus Marie-Anfeld

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다