jam tangan mewah tangbourg monogram

Louis Vuitton mungkin jenama yang tidak diketahui.

Ia adalah jenama yang paling popular dan terkenal di dunia, dan ia menunjukkan pelbagai produk seperti beg dan dompet tali pinggang, dan jam tangan juga dikeluarkan.

Model yang paling mewakili jam tangan yang dikeluarkan oleh Louis Vuitton adalah model Tangbourg.

Ia adalah produk yang telah menyelamatkan daya tarikan Louis Vuitton dengan baik, dan ia adalah produk yang menunjukkan reka bentuk Tangbourg yang kemas dan mewah.

Produk yang akan diperkenalkan juga merupakan model Tangbur, yang unik tetapi membantu perasaan jenama Louis Vuitton.

Kes ini sangat tebal, menunjukkan reka bentuk kes unik produk Tangbur, dan ia dihasilkan dengan keluli berkilauan dan menunjukkan perasaan jam tangan pakaian dengan baik.

Di sebelah kes itu, pelukan jenama Louis Vuitton terukir di Hangul, memberikan mata.

Di samping itu, bahagian lug yang ditunjukkan di atas dan di bawah kes itu juga mudah dibuat supaya anda boleh memakai jam tangan dengan lebih selesa.

Arah Cessi mempunyai heksagon, jadi ia direka untuk menetapkan jam tangan dengan mudah, dan jejak jenama Louis Vuitton terukir untuk menyelamatkan keren.

Bezel dalaman, yang memasuki bezel, diperbuat daripada warna hitam, dan ia meletakkan skala dan bentuk persegi untuk memastikan ia tepat pada tahap pertama.

Dail juga dibuat hitam, tetapi mereka mempunyai reka bentuk yang unik.

Dail mempunyai corak seperti berbentuk ketenteraan dan memberikan perasaan yang unik, dan corak monogram unik Louis Vuitton berada di seluruh dail, jadi ia adalah produk yang dibuat secara kehadiran untuk mengetahui bahawa ia adalah jam tangan Louis Vuitton.

Indeks ini dibuat 레플리카 dengan indeks jenis bar panjang dan indeks nombor sebagai keluli bercahaya, yang membolehkan anda mengekalkan penglihatan yang tinggi dengan perasaan kasual dan mudah.

Di bawah indeks pada 12, ia berwarna putih, dan nama jenama Louis Vuitton terukir dan memberinya mata.

Reka bentuk Hands juga dibuat untuk mempunyai penglihatan yang sangat mudah dan tinggi.

Dalam tangan keluli bercahaya, cat bercahaya putih dimasukkan ke bahagian atas supaya semua orang dapat mempunyai penglihatan yang tinggi.

Di samping itu, ia membuat jarum awal dalam warna kuning, dan ia menyelamatkan kepekaan Louis Vuitton dengan baik, tetapi ia menarik perhatian dengan meletakkan titik berbentuk rhombic pada akhir.

Ia adalah produk yang menunjukkan penampilan yang sangat indah apabila anda meletakkan jam tangan anda dengan mengisi corak monogram dalam beg kes yang dibuat dengan beg pepejal.

Ia juga merupakan produk yang lebih berguna kerana ia boleh dipakai oleh semua lelaki dan wanita.

Band ini dibuat dengan band kulit, dan ia dibuat dengan bahan yang sama yang dapat dilihat dalam beg kulit Louis Vuitton.

Band ini juga tidak jatuh, tetapi ia meletakkan corak monogram, dan ia mengandungi corak monogram secara keseluruhan, menambah rasa kemas dan keperibadian.

Ia adalah band kulit yang fleksibel dan lembut yang memberikan keselesaan, dan ia adalah model yang boleh dipakai tanpa kesulitan walaupun ia dipakai untuk masa yang lama. Ia adalah produk dengan pelbagai daya tarikan. Ia adalah produk yang tidak selesa dengan jam tangan harian kerana ia sesuai untuk pakaian atau pakaian kasual.

Ia adalah model Louis Vuitton Tangbourg Monogram, jam tangan wakil Louis Vuitton, yang mempunyai kepekaan yang unik untuk Louis Vuitton.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다